Favoriten Face Cure Kit!

Face Cure Kit är en kombination av produkter som föryngra huden, stärka huden, bygga på lyster och glow samt motverka fina linjer.

Face Cure Kit innehåller allt du behöver för en kur er Face Cure No:1 Midnatts serum 10 ml, Face Cure No:2 Dag Serum 10 ml och Face Moisturizer 50 ml. Vid köp av Face Cure Kit får du en Facial Glow Mist, full size 200 ml, värde 499 kr, på köpet till och med  31/7.

Exklusiv hudvård från grevskapet Gränna

Grevinnans Rum är ett ekologiskt och veganskt hudvårdsmärke. Vi som är Grevinnans Rum har arbetat med hudvård i stort sett hela våra liv. Detta är något vi älskar och är otroligt stolta över.

Sommarens hjälte - SOS SPRAY

Nya SOS SPRAY är en multiprodukt för hela kroppen, ansiktet och håret. För solsveda, klåda, insektsbett och bråkigt hår.

Vid köp av SOS SPRAY får du Firming Body Oil, värde 220 kr, på köpet till och med  31/7

Skyddande produkter för sommaren

After Sun Lotion och Outdoor Protecting Creme  är perfekt att kombinera i sommar,  ett naturligt skydd för yttre faktorer och en vårdande After Sun Lotion som svalkar och återfuktar på djupet.

Vid köp av Sommarkitet innehållande After Sun Lotion och Outdoor Protecting Cream får du Saltvattentvålen No: 1 som en gåva, värde 299 kr, på köpet till och med 31/7.

Naturlig hudvård för naturlig skönhet

Tillverkningen sker i vår egen fabrik i Grevskapet Gränna. För hand skapas vackra designtvålar i små satser. Recepten är utformade med största omsorg och vi är stolta över att kunna erbjuda ett av Sveriges finaste naturkosmetik. Vi värdesätter att råvarorna är lokalproducerade, ekologiska och certifierade. Här står medicinalväxteras terapeutiska verkan i centrum. Varje produkt innehåller generösa mängder av vårdande oljor, lera, extrakt och eteriska oljor.

Nordic Natural Beauty Awards Winner

Firming body oil

Vår absolut lyxigaste kroppsprodukt med ekologiska, kallpressade oljor fullproppade med vitaminer och i princip alla omega.

Ansiktsmask / Peel

Ekologisk och vegan exklusiv ansiktsmask och ansiktspeeling i samma burk. Marockansk lava lera, som är djuprengörande och mjukgörande.

Saltvattentvålen No:1

Exklusiva tvålar av de finaste råvarorna av mjukgörande och återfuktande sheasmör, kakaosmör och olivolja.
1
    1
    Varukorg
    Viola Lena Linderholm 
    1 X 149 SEK = 149 SEK