Sommarens hjälte - SOS SPRAY

Nya SOS SPRAY är en multiprodukt för hela kroppen, ansiktet och håret. För solsveda, klåda, insektsbett och bråkigt hår.

Vid köp av SOS SPRAY får du Firming Body Oil, värde 220 kr, på köpet till och med  4/7

Exklusiv hudvård från grevskapet Gränna

Grevinnans Rum är ett ekologiskt och veganskt hudvårdsmärke. Vi som är Grevinnans Rum har arbetat med hudvård i stort sett hela våra liv. Detta är något vi älskar och är otroligt stolta över.

Skyddande produkter för sommaren

After Sun Lotion och Outdoor Protecting Creme  är perfekt att kombinera i sommar,  ett naturligt skydd för yttre faktorer och en vårdande After Sun Lotion som svalkar och återfuktar på djupet.

Vid köp av Sommarkitet innehållande After Sun Lotion och Outdoor Protecting Cream får du Saltvattentvålen No: 1 som en gåva, värde 299 kr, på köpet till och med 4/7.

Face Cure Serum

Äntligen finns våra populära Face Cure Serum i 30 ml förpackning, så du kan njuta av serumen under en längre tid.

Naturlig hudvård för naturlig skönhet

Tillverkningen sker i vår egen fabrik i Grevskapet Gränna. För hand skapas vackra designtvålar i små satser. Recepten är utformade med största omsorg och vi är stolta över att kunna erbjuda ett av Sveriges finaste naturkosmetik. Vi värdesätter att råvarorna är lokalproducerade, ekologiska och certifierade. Här står medicinalväxteras terapeutiska verkan i centrum. Varje produkt innehåller generösa mängder av vårdande oljor, lera, extrakt och eteriska oljor.

Nordic Natural Beauty Awards Winner

Firming body oil

Vår absolut lyxigaste kroppsprodukt med ekologiska, kallpressade oljor fullproppade med vitaminer och i princip alla omega.

Ansiktsmask / Peel

Ekologisk och vegan exklusiv ansiktsmask och ansiktspeeling i samma burk. Marockansk lava lera, som är djuprengörande och mjukgörande.

Saltvattentvålen No:1

Exklusiva tvålar av de finaste råvarorna av mjukgörande och återfuktande sheasmör, kakaosmör och olivolja.
1
    1
    Varukorg
    Summer time 
    1 X 149 SEK = 149 SEK