Bästa ansiktsserum

Våra bästa ansiktsserum

Man delar upp sin hudvårdsrutin i flera steg för att få så bra resultat som möjligt. Ett ansiktsserum är grunden i en hudvårdsrutin, med en lätta formula och höga koncentration av ingredienser, jobbar ansiktsserum på djupt. Om du kombinerar flera ansiktsserum i olika lager kan du skräddarsy din hudvårdsrutin effektivt och jobba med flera hudtillstånd på en och samma gång.

Vad är ett ansiktsserum?

Ett ansiktsserum kan även kallas för booster, essence eller koncentrat men det kan också vara en ansiktsolja. Vad ansiktsserum jobbar aktivt med och gör för nytta är olika från fall till fall. Den gemensam nämnare för ansiktsserumen är att de ska öka intensiteten i hudvårdsrutinen och ge resultat. Ansiktsserum ska man välja efter vilkent hudtillstånd man vill behandla och väga in vilken hudtyp man har.

Hur ska man använda ett ansiktsserum?

Ett ansiktsserum ska alltid appliceras efter att du rengjort huden med ansiktsrengöring, men innan du återfuktande med din ansiktskräm.Använder du flera ansiktsserum ihop bör det appliceras enligt principen ’lättast konsistens närmast huden’, dvs ett vattenbaserat serum appliceras alltid före ett oljeserum.

Varför ska man använda ett ansiktsserum?

Ansiktsserum intensifierar din övriga hudvård och gör de efterföljande delarna i din hudvårdsrutin mer effektiva. Ansiktsserumet tränger in och når de djupast delarna i huden och ger därför också bäst effekt på cellerna i huden. En återfuktande ansiktskräm vårdar och skyddar  hudytan, även kallad epidermis, men ett ansiktsserumet bygger upp en bra grund nere i «den riktiga huden», även kallad dermis.

Vilket är det bästa ansiktsserumet?

Vi har samla ansiktsserum nedan, när du ska välja ansiktsserum rekommenderar vi att du utgår ifrån vad du vill behandla och få för effekt.

Vårt Pre-facial Oil ansiktsserum är ett ansiktsserum med anti-age effekt som jobbar aktivt mot ålderstecken så som fina linjer och rynkor, perfekt att kombinera med våra övriga ansiktsoljor som bidrar med mycket fukt och glow. Applicera längst med kindbenen för att få en uppstramande effekt runt ögonen.

Läsa mer om Pre-facial Oil ansiktsserum

Våra Face Cure Serum är en perfekt kombination som föryngrar, stärker och ger glow. Vårt Dagsserum jobbar med fina linjer, ojämn hudton, rynkor, utslätande och uppljusande samt fantastisk lyster och glow. Medans vårt Midnattsserum verka under natten då huden arbetar för fullt. Du kommer vakna upp med en klarare, fräschare och friskare hud. Natt efter natt.

Vårt Face Cure No:1 – Midnattsserum är ditt första steg mot en friskare hy. Låt ansiktsserumet verka under natten då huden arbetar för fullt. Du kommer vakna upp med en klarare, fräschare och friskare hud. Natt efter natt.

Läs mer om Face Cure No:1 – Midnattsserum

Vårt Face Cure No:2 Dagsserum jobbar med fina linjer, ojämn hudton, rynkor, utslätande och uppljusande samt fantastisk lyster och glow. Några droppar varje morgon räcker för en frisk hy hela dagen.

Läs mer om Face Cure No:2 Dagsserum

0
    0
    Handlevogn
    Vognen din er tom Handle mer