Erbjudanden

Lyxig hudvård varje dag med Stora Face Cure Kit

Unna dig själv det ultimata kombinationen inom skönhetsvård, Stora Face Cure Kit är en komplett hudvårdsrutin innehållandes tre av våra mest populära ansiktsprodukter. Varje produkt är noggrant formulerad med högkvalitativa ingredienser som bidrar till att återfukta och förnya huden, vilket ger dig en frisk och strålande hy.

När du köper Stora Face Cure Kit får du just nu vår populära Firming Body Oil 200 ml som gåva på köpet, värde 869 kr.
Uppge koden CURE i kassan när du Stora Face Cure Kit så får du en Firminig Body Oil 200 ml, värde 869 kr, som gåva på köpet. Erbjudandet gäller till och med 31/3.

50% på parfymoljor

Vi gör plats för nya produkter, så nu kan du köpa våra fantastiska parfymoljor till 50% rabatt. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker.

Vår exklusiva parfymolja kommer i en svart glasflaska med roll-on. Parfymoljan innehåller ekologisk tistelolja, samma som Kleopatra använde i sin skönhetsvård. Den mjukgör huden och tar upp doften väldigt fint.

Nya lyxiga fasta tvålar

Endast de finaste råvarorna som finns av mjukgörande och återfuktande sheasmör, kakaosmör och olivolja möts i våra exklusiva och ekologiska fasta tvålar.

För dig som vill ha en lyxig äkta tvål av de finaste råvarorna i ett exklusivt och väldoftande utförande. Vår nya doft Lime doftar frisk, fräsch och lite syrlig, medan Nyponros doftar exklusivt av nyutslagen nyponros.

[instagram-feed feed=1]
0
    0
    Handlevogn
    Vognen din er tom Handle mer